Очередной "Футбол с Дмитрием Анточану". На этот раз от 16 февраля

По секрету скажу, что последняя программа должна была вместить в себя еще 2 интересных сюжета. Так вышло, что в последний момент двое интересующих меня людей попросили перенести общение. О подробностях сделки говорить сейчас не стану. Просто, иногда, добыть интервью, кажется сложней чем добраться до пика Ленина в Таджикистане. А в остальном, - всё ништяк. Работаем.
Особенно в этом выпуске зажигают Катя и Олег. Катя Бакланова и Олег Клонин из "Рапида". Мне кажется, что с ним получилось весело, чего не скажешь и о первых сюжетах. Они - по серьезней. Жестче. Ну, а как же по другому? 137 место в мировой квалификации.

Комментарии

  1. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  2. In ultimul an dupa Andorra, San Marino si Faroe sintem echipa din Europa care a marcat cele mai putine goluri.

    ОтветитьУдалить
  3. Nu am verificat și nu știu exact, dar e adevărat că singurile 2 goluri din 2012 ale selecționatei Moldovei au fost cele înscrise in finalul meciului cu ultima clasată din clasamentul FIFA - San-Marino? Dacă o fi așa, asta, cel puțin ar trebui să ne pună pe gânduri. Da' la noi e liniște și de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

    ОтветитьУдалить
  4. Noua nu ne place sa invingem. Cind jucam amicale nu ne batem pentru victorie pentru ca este importanta prestatia, care lipseste intotdeauna, cind jucam meciuri oficiale nu luptam pentru victorie pentru ca se zice ca nu sintem la inaltimea adversarului.

    ОтветитьУдалить
  5. Aşa e, pierdem meciurile până la ieşirea în teren. Mentalitate de învinşi. Cred că e de la natură, dar şi de la sistemul de pregătire din şcolile de fotbal. Discutasem acum câteva zile cu un fost jucător de la Olimpia despre acest subiect. Mi-a zis ca nu suntem bătăioşi pentru că aşa ne e natura şi pentru că nu suntem educaţi în acest spirit de mici copii.

    ОтветитьУдалить
  6. Eu cred ca pur si simplu in Moldova nu se nasc copii talentati(cu mingea la picior deja la nastere). S-au nascut numai doi, dar au incheiat deja cariera, unu lucreaza ca presedinte acum si altul face propaganda pentru presedinte. De am mai a avea inca 15-20 de jucatori ca ei in 2-3 ani ne calificam in prima liga a URSS.

    ОтветитьУдалить
  7. Apropo, daca zicând de al doilea te referi la Nicolae Cebotari, să știi, mi-am amintit că în perioada în care Cebotari apăra buturile echipei Zarea Bălți în liga a doua sovietică, spectatorii din tribune obișnuiau să scandeze: "Самый лучший вратарь - это Коля Чеботарь". Frumoase vremuri, stadion arhiplin, interes...) Azi aș fi foarte mulțumit în calitatea mea de consumator de fotbal și jurnalist să aud la ușa FMF: "Самый лучший СЕКРЕТАРЬ - это Коля Чеботарь".

    ОтветитьУдалить
  8. Nu, al doilea e Tincler. El daca se apuca de o echipa o transforma in tanc(cam asa spunea el). Numai nustiu de ce nu se apuca. "Самый лучший СЕКРЕТАРЬ" degraba nu auzim pentru ca la noi rolul de secretar, vicepresedinte, adjunct etc. e un rol formal care in realitate nu da nici o putere celui care il detine. Spre ex. Testemitanu sau cine era vice inaintea lui, sa fim sinceri, in afara de iscalit unele hirtii si ridicat miina la adunari nu are nici o putere in federatie.

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий