"Футбол с Дмитрием Анточану" на Рен ТВ. Выпуск от 2-го марта

Весна, солнце и классные ощущения. У меня то да, а вот как у Киселева и руководства ФФМ? Сказать сложно, тем более в свете последних событий. О главном футбольном батле начала этого года, а также сюжеты с тренировок "Дачии", "Зимбру",  рубрика Екатерины - "Я не играю в футбол" с Денисом Рассуловым из "Милсами". Ах, и что-то вроде галопа, о последних новостях в отечественном футболе. Коротко и под видео-ряд. 
ps. сегодня вечером расскажу небольшую и любопытную историю о том, как Дима Попович забил сегодня спасительной гол для "Дачии" на 3 добавленной минуте в игре с "Академией".

Комментарии

  1. E trist faptul ca Kiseliov in lupta asta este si va ramine singur cum se intimpla intotdeauna la noi. Asa ca unicul rezultat va fi ca vom avea o echipa mai putin, echipa care in acest sezon aducea cei mai multi specatori in tribune in divizia nationala. Si mai trist este faptul ca UEFA nu va lua nici o masura, probabil aceasta stire nici nu va ajunge la UEFA. Si chiar de ajunge, sa fim sinceri noi nu contam nimic in fotbalul european asa ca pot sa se retraga si 6 echipe, noi de la UEFA numai luam dar nu dam nimic in schimb, nici spectacol, nici imagine etc. Tot din acest motiv si Blatter si Platini is multumiti de presedintele FMF, ei n-au ideie si nici n-au novie sa stie ce se intimpla la noi, lor le este egal cine conduce fotbalul nostru, fie el Cebanu sau fie un cioban oarecare.

    ОтветитьУдалить
  2. Kisiliov isi are adeptii sai, Cebanu - pe ai sai. Blatter si Platini is pe unda lor si cred ca putin le pasa ce se mai intimpla prin bucataria fotbalului moldovenesc. Important sa aiba sprijin si, presupun, le-ar fi indiferent cine s-ar fi aflat in fruntea FMF: Cebanu, Ciornii, Kiseliov, Bubiliov, Jora de la Tolciok sau Grisha e la garaj. Partea proasta a starii actuale e ca toti acesti actori fotbalistici reprezinta compartimente izolate, care n-au de gind sa se intersecteze si fiecare merge pe drumul sau.

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий