"Футбол с Дмитрием Анточану" на Рен ТВ. Выпуск от 30-го марта

Вот уже и футбольный март позади. Ожидаемые как воздух матчи сборной тоже. Еврокубки - далеко и туманные. Остается хмурая НД и Дивизия "А". Любим то, что выросли. И об этом рассказываем. 

Мы сейчас стихийно ищем другое время для выхода программы в эфир, ибо 16 часов субботы - это не дело. В будние дни вставить программу пока не получается. Из альтернатив - эта суббота после обеда, и утро того же дня. Не исключаю, что перейдем на утро. Хотя футбол, утром, в будний день, глуповато, не так ли? В общем, об изменениях сообщу дополнительно.

В этом выпуске смотрите сюжет из Одессы, потом анализ матча, обзор поединков в квалификации к ЧМ-2014, наш традиционный галоп. Также мы связались в программе с Сергеем Жэпэлэу в Латвии, а в завершении смотрите рубрику моей коллеги Кати Баклановой - "Я не играю в футбол" с защитником "Дачии" и бывшим игроком дубля киевского "Динамо" Макcом Лапушенко. Там, кстати, весело.
ФОТО - ниже! 
 Снимите, снимите, меня бабушка увидит...Т.е. спекулянта.
 Эксперт-ище по Ковальчукам...Рен ТВ - в курсе!
 Все мои коллеги свои стэнд-ап-ы мутили с этого места. У меня-то от безысходности, поздно приехал на стадион...
 Стасик в воздухе, но мяч в воротах
 Утверждает, что мог вытащить удар Суворова. Ага, ложка дорога к обеду...
 Со второй попытки Павел Чебану находит раздевалку сборной
 Телемостик
 Катя и Макс
 Катя зажигает. Зажигалочка!
 Макс Лапушенко
Всё! Давай ДО сФФинанИИЯ!!!

Комментарии

  1. Dumitru acest video nu merge nici in Moldova, te rog fa ceva sa putem privi emisiunea si ce-i care n-au vazut-o la televizor.

    ОтветитьУдалить
  2. Probabil va trebui sa omit un subiect din emisiune, care și provoacă blocarea ei pe youtube. Acuș o reîncarc, poate merge.

    ОтветитьУдалить
  3. Poate o incarci pe alt player

    ОтветитьУдалить
  4. Mie-mi place youtub-ul -) E simplu și accesibil. Mai rău e că trebuie să fiu atent cu secvențele video pe care le folosesc în emisiune, ca să nu fiu blocat.

    ОтветитьУдалить
  5. Apropo, am reincarcat acum emisiunea pe youtube si se pare ca merge.

    ОтветитьУдалить
  6. Citeva concluzii si impresii despre echipa nationala:
    De cind Caras e antrenor daca luam gol pierdem intotdeauna
    Sintem una dintre echipele care suteaza cel mai putin in poarta in aceasta campanie de calificare
    In meciurile cu Muntenegru si Ucraina am avut inca o data demonstratia ca noi avem jucatori capabili(probabil s-au nascut deja de 18 ani) si cind vrem sa atacam putem fi periculosi. Cu Ucraina am inscris la prima(prima nu pentru ca Ucraina nu ne-a lasat sa atacam, dar pentru ca nu nea-m gindit pina in acel minuti ca-i nevoie de atacat) actinune de atac. Ma bucur mult pentru Suvorov, cind a intrat in unele actiuni i-mi parea Cristiano Ronaldo, nu glumesc.
    Se spune ca in aceasta perioada nu avem atacanti buni, cum era Clescenco, Rogaciov etc. Jucatorii trebuiesc promovati si motivati pentru a obtine atacanti, fundasi sau mijlocasi buni. Citeva exemple:
    Cin domnule Caras jucati fara atacanti in teren e clar ca buna ziua ca nu-i promovati
    Cind jucati cu un atacant in teren, dar pe ceilalti 9 jucatori ii tineti in careu si la atacant ajunge mingea in minutul 94 iar meciul s-a incheiat in minutul 92 tot nu ajutati si promovati atacantii
    Cind jucati cu 2 atacanti dar ceilati 8 jucatori stau 90 de minute in jumatatea lor de terene si atacantii ating mingea numai cind repunem balonul la centru dupa golurile incasate tot nu promovam atacantii.
    Cind jucam cu doi atacanti, facem multe actiuni periculoase, inscriem 2-3 goluri, inseamna ca sau visam, sau e vorba de un antrenament la Vadul lui Voda.
    In sfirsit, ca sa ai atacanti, mijlocasi, fundasi si portari buni in nationala ar trebui sa joace cei care intradevar sint cei mai buni(se numeste publicitate). Care echipa straina ar cumpara atcantii unei echipe nationale care joaca fara atacanti si nu inscrie goluri? Cine mergind la piata si vazind o lada cu fructe acoperita de gunoi cumpara fructele?

    ОтветитьУдалить
  7. Pe alocuri e adevărat ce scrii. Noi în loc să jucăm fotbal, ne apărăm, că dacă încercăm să jucăm și fotbl, încasăm de la 2 la 5 goluri în propria poarta.

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий