"Футбол с Дмитрием Анточану" на Рен ТВ. Выпуск от 29-го июня

Жду еврокубков. Посмотрим, может что-то и для программы интересное сделаем. Может и нет. Поздравляю Катю, ибо, смею предположить, что на море, в тысячах километрах ей веселей чем здесь. Не лучше, а именно веселей. Дома ведь всегда лучше чем в гостях. Не ирония. 

В программу, помимо первого сюжета о том, что нужно знать о соперниках молдавских клубов в еврокубках (с весьма интересным видео), уместилось сразу два любопытных интервью. Там Александр Филимонов и Адлан Шишханов. Катя пообщалась с Филимоновым, я  - с Шишхановым. Что сказать о втором интервью?! Знаете, уже как-то и не хочется говорить (воспринимайте как хотите), поэтому сегодня без меня...)) 

Комментарии

  1. I-mi vine a ride de controofensiva tiraspoleana pe facebook :)Nu inteleg de ce se face mai multa galagie la noi cin se spun lucrurile cum stau decit cind e liniste si se ascunde gunoiul sub covor. Ba inteleg, pentru ca ce spune Shishanov e adevarat, poate nu-i spus in forma educata dar conceptul e aproape de ralitate si cineva se simte cu musca pe caciula. Si scuzele de tipul "nu este frumos sa te exprimi asa" sint scuze de gradinita sau de oameni cu inteligenta mediocra. Si cel mai important lucru de remarcat, Shishanov spre deosebire de cei care il critica pentru cuvintul "prezervativ" este om cu atribute pentru ca daca atrageti atentie in interviu are si curajul sa recunoasca ce se facea intre Dacia si Zimbru nu ca voi care stati cu picioarele in rahat dar incercati sa-i convingeti pe altii ca nu-i rahat, dar nisip.

    ОтветитьУдалить
  2. Eu spun că aspectul cheie în acest interviu este faptul că omul a recunoscut că a procedat la fel cum au facut-o Sheriff și FC Tiraspol și nu cuvântul prezervativ. "A ales acelaș tank", - așa cum s-a exprimat. Nu înțeleg de ce atenția este distrasă spre alt moment, mult mai puțin semnificativ.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Asa e la noi, se discuta despre fleacuri pentru a ascunde problemele adevarate.

      Удалить

Отправить комментарий