"Футбол с Дмитрием Анточану" на Рен ТВ. Выпуск от 6-го июля

Несколько дней никак не мог ничего пост-ануть в блог, посему в последнее время, как вы, наверное, успели отметить, обновлений не было. С понедельника вроде все good. 

В этой программе смотрите два подробных и житейских репортажа с двух матчей еврокубков - "Теута" - "Дачия" и "Милсами" - "Дюделанж". Потом обзор "Тирасполя" и "Сконто", рубрика "Футбольный галоп"; сюжет в стиле НТВ-шного "Играй красиво" с воспитанником бельцкого футбола - Александром Подвысоцким, а в завершении напоминание о том, что программе исполнилось 4 годика от роду. В общем-то и всё...

ps. добрые люди подсказали, что Юрия Грошева  в сюжете я назвал Владимиром. Иногда и у нас бывают глюки. А Юрий, вы нас того, извиняйте...))

Комментарии

  1. Slab de tot a jucat Dacia in Albania, cu Dobrovolski n-am vazut niciodata asa aparare dezastruoasa. Privind meciul nu intelegeam daca Ilescu a vindut meciul sau daca joaca intradevar atit de slab. Conditia fizica a echipei lasa de dorit. Dupa tragerea la sorti credeam ca din echipele noastre Dacia a avut cel mai slab adversar. La parerea mea evolutia noastra in Europa anul acesta, ca niciodata, este consecinta directa a situatiei actuale in fotbalului autohton si nu doar a jocului slab ca in alti an. De exemplu schema Sheriff-F.C.Tiraspol-Sheriff a slabit mult FC Tiraspol care a ramas fara jucatori importanti, Dacia a pierdut jucatori din motive economice etc.

    ОтветитьУдалить
  2. Și pe mine m-a surprins evoluția Daciei în Albania, dar lupii, întrun spot de pe site-ul oficial, promit că vor învinge la Chișinău- http://fcdacia.md/articles/08-07-2013/4549/. Par a fi extrem de convingători. Sper la o calificare!

    ОтветитьУдалить
  3. Speram sa fie cum spun ei in spot. Il sfatui pe Ilescu sa mai lase internetul si sa se concentreze pe fotbal, are potential de mare fundas dar uneori joaca ca un diletant!Succes Traspolului, Daciei si Milsami, speranta moare penultima.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Și mie îmi pare Ilescu un fotbalist nu foarte dotat, în schimb are vervă și stofă de fundaș: e rău și mai mereu nebun în joc. Pentru fundași e o calitate uriașă. Îl mai simpatizez pe Negrescu atât ca om, cât și ca antrenor. Vreau să treacă de Teuta.

      Удалить
  4. Nu uitati ca Dacia nu-i ce-a ce a fost cu Dobrovolski, au plecat ce-i mai puternici.Dar sper si eu intr-o calificare, potential este sa vazut si in meciul precedent.
    P.S. Felicitari cu implinirea a 4 ani, a emisiunii tale Dumitru.Va fi continuare totusi sau nu?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Axioma precum că Dacia nu e ceea ce a fost cu Dobrovolski mi se pare una stranie. La început de fiecare sezon orice echipă își schimbă componența, unii vin, alții pleacă. Nu e situația în care Dacia a pierdut jucători. A mai luat și alții. Plus, Dacia în ediția trecută a avut în lot fotbaliști peste valoarea multor jucători ai Sheriff-ului - Mamah, Guira, Krkotici, dar nici cu ei nu a cucerit trofeul. Astă însemnă că nu doar lotul pe care-l ai decide soarta în campionat, ci și antrenorul (ca valoare nu cred că Negrescu e sub nivelul lui Dobrik, poate e alta carisma și autoritatea) și stabilitatea financiară.

      Удалить

Отправить комментарий