Вопрос за засыпку. Жду ваших версий...

Я так понимаю, что игроков "Дачии" не вызывают в сборную из-за того, что команда подозревается в договорных матчах. Хорошо, а почему тогда вызываются в молодежную сборную игроки столичной команды? 

Жду ваших версий....

Комментарии

  1. тебе ничего не говорит фамилия Ангел?

    ОтветитьУдалить
  2. Дальше? Я требую продолжения банкета!!! =)

    ОтветитьУдалить
  3. Cei tineri au fost convocati in speranta de a scoate vre-o marturisire despre Adlan, despre meciuri trucate etc.(ei is tineri si prostuti si se mai scapa cu vorba :) Pe Posmac l-au convocat crezind ca el va spune ceva, dar nu a fost sa fie si a ramas omul fara nationala :)Am o solutie si pentru federatie si pentru Dacia. Pentru FMF - intelegetiva din nou cu cei 7 care au depus marturie impotriva lui Renita si condamnati-o si pe Dacia. Pentru Dacia - daca vreti jucatori in nationala dati-i pe Mihaliov, Matiughin, Posmac si altii in under 21 :)

    ОтветитьУдалить
  4. Eu calific situația ca una cu standarde duble. Dacă într-adevăr atât de tare te frământă situația cu privire la meciurile trucate și lupți pentru a dezrădăcina acest viciu, atunci fii consecvent până la urmă. Nu iai jucători de la Dacia nici pentru prima selecționată, nici pentru cea de tineret. Altfel, am o senzație că doar e vorba de o răfuială banală Cebanu - Shișhanov. Mai e și altceva. Curtianu de la tineret mi se pare destul de independent și puternic, pentru a pune picioru-n ușă și a convoca pe cine vrea conform criteriilor proprii de selecție. La prima națională, se pare, situația este alta.

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий